Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Dossier opbouwen bij disfunctioneren

Hoe pakt u dat verstandig aan?

Uw werknemer functioneert niet goed. Maar eerst moet u uw werknemer de kans bieden om zijn functioneren te verbeteren. Blijft uw werknemer disfunctioneren dan kunt u overgaan tot ontslag.

Voordat u uw werknemer kunt ontslaan, is het van belang dat u een goed dossier heeft opgebouwd. Bij het ontbreken van een goed dossier zal een mogelijk ontslag moeilijker worden. Ook zult u meer geld kwijt zijn aan een ontslagvergoeding.

Het is daarom belangrijk dat u zich goed laten adviseren wanneer een werknemer disfunctioneert en het functioneren niet verbetert.

Wij adviseren u graag bij het vinden van een oplossing!

  • Juristen met jarenlange ervaring in ontslagbemiddeling en ontslagprocedures.
  • Het 1e advies van de jurist is geheel gratis.
  • Helder en voortvarend. Wij leggen ingewikkelde arbeidsrechtelijke kwesties uit in duidelijke taal. Uw zaak wordt  binnen 1 werkdag in behandeling genomen.
  • Lage tarieven. Onze tarieven liggen onder die van de advocatuur. Meestal is het mogelijk u voor een eenmalig vast bedrag van dienst te zijn.
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam