Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Dossier opbouwen bij disfunctioneren

Hoe pakt u dat verstandig aan?

Uw werknemer functioneert niet goed. Maar eerst moet u uw werknemer de kans bieden om zijn functioneren te verbeteren. Blijft uw werknemer disfunctioneren dan kunt u overgaan tot ontslag.

Voordat u uw werknemer kunt ontslaan, is het van belang dat u een goed dossier heeft opgebouwd. Bij het ontbreken van een goed dossier zal een mogelijk ontslag moeilijker worden. Ook zult u meer geld kwijt zijn aan een ontslagvergoeding.

Het is daarom belangrijk dat u zich goed laten adviseren wanneer een werknemer disfunctioneert en het functioneren niet verbetert.

Wij adviseren u graag bij het vinden van een oplossing!

  • Juristen met jarenlange ervaring in ontslagbemiddeling en ontslagprocedures.
  • Het 1e advies van de jurist is geheel gratis.
  • Helder en voortvarend. Wij leggen ingewikkelde arbeidsrechtelijke kwesties uit in duidelijke taal. Uw zaak wordt  binnen 1 werkdag in behandeling genomen.
  • Lage tarieven. Onze tarieven liggen onder die van de advocatuur. Meestal is het mogelijk u voor een eenmalig vast bedrag van dienst te zijn.
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland! Groningen Leeuwarden Assen Zwolle Almelo Zutphen Arnhem 's Hertogenbosch Roermond Maastricht Breda Dordrecht Middelburg Rotterdam Utrecht 's Gravenhage Alkmaar Haarlem Amsterdam