088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Voor werknemers

Alles over ontslag en arbeidsrecht


Dreigt er ontslag? Wordt u in functie teruggezet? Houdt uw werkgever zich niet aan zijn reïntegratieverplichtingen? Of houdt uw voormalige werkgever u aan een concurrentiebeding?

Onze juristen helpen echt
Als u problemen heeft op uw werk of met uw werkgever, dan kan het Juridisch Centrum duidelijkheid verschaffen. Doordat onze arbeidsrechtjuristen jarenlange ervaring hebben op het gebied van ontslag en arbeidsrecht kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

Tips & advies ontslag en arbeidsrecht
Op onze website informeren en adviseren wij u over de meest voorkomende situaties op het gebied van ontslag en arbeidsrecht. Per onderwerp geven wij belangrijke tips. U vindt deze in het gele kader aan de rechterkant.

Eerste gratis advies
Uiteraard kan het voorkomen dat uw situatie net even anders is. Elke zaak is uniek en verdient daarom een advies op maat. Het Juridisch Centrum biedt u dan ook de mogelijkheid om vrijblijvend telefonisch contact op te nemen voor een 1e gratis advies. U krijgt dan direct een ervaren arbeidsrechtjurist aan de lijn. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend en kosteloos uw vraag online stellen.

Heeft u nog vragen? Neem nu contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10, direct een jurist aan de lijn!

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam