088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Hulp bij ontslag

Goede begeleiding bij (dreigend) ontslag


Wordt u ontslagen of is er sprake van een dreigend ontslag? Een ontslag heeft direct invloed op uw privéleven en heeft gevolgen voor uw financiële toekomst. U zit waarschijnlijk met veel spanningen en onzekerheden.

Goed regelen
Door het nieuwe ontslagrecht zijn de ontslagvergoedingen omlaag gegaan, maar wordt het tegelijkertijd ook moeilijker voor werkgevers om werknemers te kunnen ontslaan. Het opbouwen van een deugdelijk dossier is namelijk een stuk belangrijker geworden. Het is daarom verstandig om hulp bij ontslag in te schakelen. Ook om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is belangrijk dat uw ontslag goed wordt geregeld. U kunt de afspraken met uw werkgever over uw ontslag namelijk maar één keer maken.

Wij kunnen u helpen
De arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum zien erop toe dat uw recht op een WW-uitkering zoveel mogelijk wordt veilig gesteld, u een passende ontslagvergoeding krijgt en rekening wordt gehouden met uw overige wensen.

Hulp bij ontslag houdt in dat wij in veruit de meeste gevallen uw zaak oplossen door middel van onderhandelingen met uw werkgever. De verhouding blijven dan over het algemeen goed. Soms lukt dat niet en is een procedure onvermijdelijk. In dat geval zal uw werkgever naar de kantonrechter of UWV moeten stappen. Ook in die procedures staan wij u bij.

Goed juridisch advies en het inschakelen van een scherpe onderhandelaar zijn daarom van groot belang. De ervaren arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum helpen u. Uw zaak is bij het Juridisch Centrum in goede handen!

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10 (lokaal tarief).

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter

Onze juristen

  • zijn deskundig
  • goed bereikbaar
  • spreken duidelijke taal
  • helpen u tegen voordelige tarieven
stel gratis
uw vraag online
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam