088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Juridisch loket

Wie moet ik kiezen?


Wat doet het Juridisch Loket?
Het Juridisch Loket is gefinancierd door de overheid. U kunt er terecht voor een gratis advies. Voor een eerste advies heeft het Juridisch Loket in principe maximaal 10 minuten beschikbaar.

Als u verdere stappen moet ondernemen om uw recht te halen, zal u door het Juridisch Loket worden doorverwezen naar (bijvoorbeeld) een advocaat of rechtsbijstandverzekering. Het Juridisch Loket behartigt dus niet actief uw belangen.

Wat doet het Juridisch Centrum?
Het Juridisch Centrum is een onafhankelijk kantoor, gespecialiseerd in ontslag- en arbeidsrecht. Onze juristen hebben ruime ervaring in het bijstaan van zowel werknemers als werkgevers. Hierdoor kunnen wij uw zaak van beide kanten belichten en komen wij (bijna) nooit voor verassingen te staan. Het Juridisch Centrum geeft u ook een gratis eerste advies, dat niet op voorhand aan een tijdslimiet is gebonden.

Als u daarna verdere stappen wilt of moet nemen, kan één van onze juristen direct voor u aan de slag. U hoeft dus niet telkens weer opnieuw uw verhaal te doen. Daarnaast hebben onze juristen ruime ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen. Uw zaak is bij ons in goede handen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om uw situatie vrijblijvend voor te leggen.

 

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10 (lokaal tarief).

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam