088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

 

Werkwijze

Echt voor úw recht


De arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum zijn allen ervaren juristen. Omdat wij zowel werknemers als werkgevers bijstaan, kunnen wij arbeidsrechtelijke vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken beoordelen.

Als u een vraag heeft op arbeidsrechtelijk gebied dan voorzien wij u zo spoedig mogelijk van deskundig advies. Als u contact met ons opneemt, krijgt u namelijk direct een arbeidsrechtjurist aan de lijn die uw vraag meteen probeert te beantwoorden.

U krijgt van ons altijd een 1e gratis advies op maat. Hierbij kijken wij naar uw wensen, de mogelijkheden in uw zaak en de haalbaarheid ervan. In de meeste gevallen kunt u direct verder met ons advies.

Maar soms wilt u de behandeling van uw zaak uit handen te geven. Zeker als u er met uw werkgever of werknemer niet meer uit komt. In die gevallen maken wij eerst een prijsafspraak met u, of geven u een goede indicatie van de te verwachte kosten.

De jurist gaat vervolgens voor u aan de slag. De arbeidsrechtjurist behandelt uw zaak altijd in goed overleg, handelt voortvarend en is altijd goed bereikbaar. Uw zaak is bij ons in veilige handen.

Heeft u nog vragen? Neem nu contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10, direct een jurist aan de lijn!

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam