Contact via WhatsApp

Je kunt nu ook WhatsAppen met het Juridisch Centrum!
Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht is nu ook via WhatsApp bereikbaar. Omdat wij momenteel thuiswerken vanwege het corona-virus zij wij voorlopig alleen via WhatsApp bereikbaar op maandag-woensdag-vrijdag van 08.00 – 18.00 uur op het volgende telefoonnummer: 06 - 21 37 43 33. Appen buiten deze dagen en tijden kan natuurlijk ook. Wij proberen dan de eerstvolgende werkdag te antwoorden.

Welke vragen kun je stellen via WhatsApp?
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor korte arbeidsrechtelijke vragen van werknemers en werkgevers, bijvoorbeeld over loon, ziekte, re-integratie en ontslag.
Bekijk onze website voor antwoorden op Veelgestelde vragen over onze dienstverlening.

Spoed?
Heb je snel een antwoord op je vraag nodig? Gebruik dan niet WhatsApp, maar bel ons via 088 – 777 10 10 (lokaal tarief). Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Persoonlijke gegevens delen?
Via WhatsApp wisselen wij geen privacygevoelige gegevens uit. Wel kunnen we vragen om je telefoonnummer of e-mailadres, zodat we via die kanalen contact met je kunnen opnemen als dat nodig is, bijvoorbeeld omdat we aanvullende informatie of documenten van je nodig hebben.
Heb je een vraag waarin privacygevoelige informatie een rol speelt? Neem dan contact met ons op via tel. 088 – 777 10 10 (lokaal tarief, ma t/m vr van 08.00 – 18.00 uur) of via het contactformulier.


06 – 21 37 43 33

Over WhatsApp
WhatsApp is een applicatie op de mobiele telefoon en werkt vrijwel hetzelfde als sms, maar dan gratis via de internetverbinding. Onderaan deze tekst staat een downloadlink voor WhatsApp. Het WhatsApp-nummer van het Juridisch Centrum is  06 – 21 37 43 33. Dit nummer wordt niet beantwoord voor gespreksoproepen.

Download WhatsApp

Feedback?
‘WhatsApp met het Juridisch Centrum’ is voor ons een nieuwe manier van communiceren en daarmee een leerproces. Feedback is daarom van harte welkom. Mail hiervoor naar: communicatie@juridischcentrum.com

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.