Werkwijze

Écht voor jouw recht

Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Onze juristen hebben jarenlange ervaring in arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Omdat wij zowel werknemers als werkgevers bijstaan, kunnen wij arbeidsrechtelijke vraagstukken vanuit beide invalshoeken beoordelen.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Bij ons ben je geen nummer, maar een mens. Wij luisteren naar jouw verhaal en kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel gerust voor een eerste inschatting van jouw zaak. Ons eerste advies is gratis.

  • Arbeidsrechtjuristen met jarenlange ervaring
  • Specialisten in ontslagrecht
  • Voor werknemers en werkgevers in heel Nederland
  • Informeel kantoor en betrokken juristen
  • Snelle, efficiënte en resultaatgerichte werkwijze
  • Praktisch-realistische rechtshulp in begrijpelijke taal
  • Geen torenhoge advocaattarieven

Snel een gratis eerste advies

Heb je een vraag over een ontslag- of werksituatie? Wij geven je degelijk juridisch advies, in begrijpelijke taal. Je kunt je vraag online stellen, maar bellen kan ook. Je krijgt dan direct een arbeidsrechtdeskundige aan de lijn die jouw vraag meteen probeert te beantwoorden. Hierbij kijken we naar jouw wensen, de mogelijkheden in jouw situatie en de haalbaarheid ervan. In de meeste gevallen kun je direct verder met ons eerste gratis advies.

Een betrokken jurist die je persoonlijk bijstaat

Het kan zijn dat je de behandeling van jouw zaak uit handen wilt geven. Bijvoorbeeld als je er met je werkgever of werknemer niet meer uit komt. In dat geval staan wij je graag bij.

Eerst krijg je van ons een goede indicatie van de te verwachten kosten. Of we maken een vaste prijsafspraak met je (fixed-fee). Wij hanteren geen torenhoge advocaattarieven.

Vervolgens krijg je een van onze arbeidsjuristen toegewezen die meteen voor je aan de slag gaat. In nauw overleg met jou behandelt hij jouw zaak. Je krijgt ook zijn mobiele telefoonnummer en e-mailadres. Zo blijft het contact persoonlijk en spreek je altijd direct met degene die precies weet hoe jouw zaak ervoor staat.

Jouw jurist streeft ernaar de zaak niet langer te laten duren dan nodig is. Hij komt écht op voor jouw belangen en gaat voor het hoogst haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten.

"Vanaf het eerste contact erg tevreden over de werkwijze en de manier waarop ik steeds te woord ben gestaan. Het Juridisch Centrum heeft mij heel goed geadviseerd, het contact was steeds heel vriendelijk en ik kreeg duidelijke uitleg. Er is veel moeite gedaan om tot een goed eindresultaat te komen."

Caroline, werknemer uit Zandvoort

"Het Juridisch Centrum is een juridische pijler en partner in onze bedrijfsvoering."

Hans, werkgever uit Amsterdam

"What you read is what you get. Geen verrassingen en gewoon ijzersterk advies. Ze houden zich aan hun afspraak, zijn realistisch en prettig in de omgang."

Nils uit Breda

"Ik heb de juridische bijstand als prettig en steunend ervaren. Accuraat, daadkrachtig en met concreet resultaat. Heldere communicatie, goede bereikbaarheid en snelle actie."

Renee uit Haarlem

"Ik ben met uitermate veel begrip en empathie geholpen. Ik heb me ontzettend gehoord gevoeld en heb dankzij deze uitgebreide hulp de zaak goed af kunnen ronden. Ik ben opgelucht!"

Isabelle uit Amsterdam

Bekijk meer klantervaringen en lees meer over het Juridisch Centrum en onze tarieven.

Neem contact op met het Juridisch Centrum

Heb je een vraag op het gebied van arbeidsrecht? Wil je deskundig advies over jouw ontslag- of werksituatie? Neem gerust contact op met het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 – 777 10 10 (lokaal tarief) of stel je vraag online. Ons eerste advies is gratis en geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.