Onze tarieven

Eerst een gratis beoordeling van jouw zaak

Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht biedt betaalbare rechtshulp aan werkgevers en werknemers in heel Nederland. Het eerste advies door een van onze juristen is altijd kosteloos.

Juridisch advies voor werkgevers

Beoordelingen

Klanten over ons

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Als je wilt dat wij je als werkgever na ons eerste advies verder begeleiden, dan verrichten wij onze werkzaamheden op basis van een concurrerend uurtarief. Dit tarief geldt voor advies, onderhandelingen en procedures. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tarieven.

Advies voor werknemers

Na een kosteloze en vrijblijvende beoordeling van jouw zaak door een van onze ervaren arbeidsrechtjuristen, bepaal je zelf of je jouw zaak door ons laat behandelen. Wij verrichten onze werkzaamheden in veruit de meeste gevallen tegen een vaste en eenmalige eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van de complexiteit en het belang van je zaak. We hanteren hierbij tarieven die ruim onder de tarieven van de advocatuur liggen. De kosten worden vooraf met je besproken, waarna je de beslissing neemt of je de zaak uit handen geeft. In het geval van een procedure bij de kantonrechter of het UWV hanteren wij een concurrerend uurtarief.

Als je bent verzekerd voor rechtsbijstand, gelden er andere regels.

Kimberley uit de omgeving van Utrecht: “Als iemand ooit in hetzelfde vervelende pakket van ontslag komt te zitten als ik, dan raad ik het Juridisch Centrum aan. Je weet waar je aan toe bent wat betreft de kosten vanwege de heldere communicatie vanaf het begin. De hulp gaandeweg verloopt snel, soepel en zakelijk met een persoonlijke touch.”

Remy uit de Betuwe: “Je kunt veel informatie op het internet lezen, maar de echte kennis voor mijn situatie vond ik hier. De prijsstelling was ook aantrekkelijk. Een vast bedrag zonder verrassingen achteraf. Ik beveel het Juridisch Centrum zeker aan.”

Anoniem uit Amersfoort: “Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft mij bijzonder goed en vakkundig geholpen tegen een uiterst scherpe prijs. Volledig transparant in de facturering en de afspraken worden waar gemaakt.”

Alexandra uit Zeeland: “Deskundig, persoonlijk en vlot geholpen met een juist prijskaartje.”

Bekijk meer klantervaringen

Lees meer over het Juridisch Centrum en over onze werkwijze.

Meer informatie over onze tarieven
Heb je een vraag over het tarief of wil je vrijblijvend kennismaken met de juristen van het Juridisch Centrum? Neem gerust contact op. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur.
Bel 088 – 777 10 10 of vul het contactformulier in. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen. Bel dan voor een afspraak.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.
Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. “Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou. Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent.” Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.

 • 1970

  Ronald Smits

  Ronald Smits heeft vanaf 1998 bij verschillende werkgevers gewerkt als advocaat en jurist. Hij houdt zich sinds 2000 bezig met het arbeidsrecht.
 • 1979

  Joris van Vliet

  Joris van Vliet studeerde rechten en is sinds 2007 werkzaam als jurist. Hij begon in het effectenrecht, maar spitste zich vanaf 2008 toe op arbeidsrecht.
 • 1983

  Roelant van der Sanden

  Roelant van der Sanden heeft twee studies afgerond: Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en Arbeidsrecht (WO). In 2012 begon hij zijn carrière.