Juridisch Loket of Juridisch Centrum?

Ontdek de verschillen

Het Juridisch Loket is gefinancierd door de overheid. Je kunt er terecht voor een gratis advies op allerlei rechtsgebieden. Voor een eerste advies heeft het Juridisch Loket beperkte tijd beschikbaar. Als je verdere stappen wilt of moet ondernemen om je recht te halen, zal het Juridisch Loket je doorverwijzen naar (bijvoorbeeld) een advocaat of rechtsbijstandverzekering. Het Juridisch Loket behartigt dus niet actief jouw belangen.

Beoordelingen

Klanten over ons

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Wat doet het Juridisch Centrum?

Het Juridisch Centrum is een onafhankelijk kantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht. Onze arbeidsrechtjuristen zijn ook specialisten in ontslagrecht en hebben ruime ervaring in het bijstaan van werknemers en werkgevers. Hierdoor kunnen wij jouw zaak van beide kanten belichten en komen wij (bijna) nooit voor verrassingen te staan. Wij adviseren, onderhandelen en procederen in heel Nederland.

Bij het Juridisch Centrum is het eerste advies gratis. In de meeste gevallen kun je daarmee direct verder. In sommige gevallen vragen wij je om documenten op te sturen om je situatie goed te kunnen beoordelen. Ook ons advies op basis van die stukken, bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst of ontslagbrief, is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als je daarna verdere stappen wilt of moet ondernemen, maken we eerst een prijsafspraak. Na jouw akkoord gaan wij direct verder met jouw zaak. Je hoeft dus niet telkens opnieuw je verhaal te doen en je krijgt een vaste contactpersoon. Wij behartigen actief jouw belangen en gaan hierbij tot het uiterste. Wij schakelen snel en houden je van ontwikkelingen in jouw zaak steeds persoonlijk op de hoogte. In begrijpelijke taal.

Lees meer over de werkwijze van het Juridisch Centrum.

Bekijk ook de klantervaringen.

Gratis eerste advies van het Juridisch Centrum
Heb je een arbeidsrechtelijke vraag? Neem contact op met het Juridisch Centrum voor een gratis en vrijblijvend eerste advies. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het online contactformulier in.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.
Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. “Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou. Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent.” Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.

 • 1970

  Ronald Smits

  Ronald Smits heeft vanaf 1998 bij verschillende werkgevers gewerkt als advocaat en jurist. Hij houdt zich sinds 2000 bezig met het arbeidsrecht.
 • 1979

  Joris van Vliet

  Joris van Vliet studeerde rechten en is sinds 2007 werkzaam als jurist. Hij begon in het effectenrecht, maar spitste zich vanaf 2008 toe op arbeidsrecht.
 • 1983

  Roelant van der Sanden

  Roelant van der Sanden heeft twee studies afgerond: Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en Arbeidsrecht (WO). In 2012 begon hij zijn carrière.