Over het Juridisch Centrum

Informeel en onafhankelijk juristenkantoor

Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht is een informeel juristenkantoor dat onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp biedt aan werknemers en werkgevers in heel Nederland.

Ons team bestaat uit ervaren arbeidsrechtjuristen en specialisten in ontslagrecht. Wij geven je in duidelijke en begrijpelijke taal een gedegen juridisch advies. Ook kunnen wij voor je onderhandelen en procederen.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en heldere communicatie. We zijn betrokken, schakelen snel en streven in elke zaak naar het hoogst haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat klanten zeggen over het Juridisch Centrum:

"Leuke, aardige mensen die bereid zijn veel voor je te regelen en veel voor je te doen."

Jeffrey uit Twente

"Dit Juridisch Centrum heeft de juiste kennis en een prettige wijze van communicatie met de cliënt."

René uit Rotterdam

"Dienstverlening zoals het hoort: vakinhoudelijk top, snel, adequaat en ontzorgend."

Stefan uit West-Friesland

"De communicatie was erg fijn. Altijd snel reactie, bereikbaar voor extra toelichting en alle stappen worden netjes besproken."

Samantha uit Den Haag

"Nemen de tijd voor je en zetten zich maximaal voor je in!!!"

R. Slooten uit Amsterdam

Lees meer klantervaringen

Wij helpen je graag

Waar wij voor staan

  • Jarenlange ervaring in ontslag- en arbeidsrecht
  • Slagvaardige en snelle behandeling van je zaak
  • Betrokken juristen die jouw belangen tot het uiterste behartigen
  • Zeer voordelige tarieven - geen torenhoge advocaatkosten
  • Bekijk onze klantbeoordelingen 

Onze werkwijze

Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop en wij communiceren in begrijpelijke taal. Wij geven gratis een eerste advies. Wij kunnen ook jouw belangen behartigen. Een van onze juristen wordt dan jouw vaste contactpersoon en gaat nog dezelfde dag voor jou aan de slag.

Lees meer over onze werkwijze

Onze tarieven

Het Juridisch Centrum staat voor betaalbare rechtshulp en hanteert dus geen torenhoge advocaattarieven. Ons eerste advies is gratis. Mocht je jouw zaak daarna uit handen willen geven, dan krijg je van tevoren een goede indicatie van de te verwachten kosten of we maken een vaste prijsafspraak.

Lees meer over onze tarieven

Onze branches

Het Juridisch Centrum heeft zowel werknemers als werkgevers als klant, binnen vrijwel alle branches in Nederland.

Lees meer over de branches waarin wij werkzaam zijn

Maak kennis met de arbeidsrechtdeskundigen en ontslagspecialisten van het Juridisch Centrum

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.