Over het Juridisch Centrum

Informeel en onafhankelijk juristenkantoor

Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht is een informeel juristenkantoor dat onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp biedt aan werknemers en werkgevers in heel Nederland.

Ons team bestaat uit ervaren arbeidsrechtjuristen en specialisten in ontslagrecht. Wij geven je in duidelijke en begrijpelijke taal een gedegen juridisch advies. Ook kunnen wij voor je onderhandelen en procederen.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en heldere communicatie. We zijn betrokken, schakelen snel en streven in elke zaak naar het hoogst haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat klanten zeggen over het Juridisch Centrum:

"Leuke, aardige mensen die bereid zijn veel voor je te regelen en veel voor je te doen."

Jeffrey uit Twente

"Dit Juridisch Centrum heeft de juiste kennis en een prettige wijze van communicatie met de cliënt."

René uit Rotterdam

"Dienstverlening zoals het hoort: vakinhoudelijk top, snel, adequaat en ontzorgend."

Stefan uit West-Friesland

"Het Juridisch Centrum heeft mij bijgestaan in een geschil met werkgever na ontslag. Bij informatie inwinnen al direct een prettig gevoel van samenwerking mogen ervaren. Medewerkers pakken gelijk door en dragen zorg voor alles wat erbij komt kijken. Kijken vooruit en zijn duidelijk naar mij toe wat ik zou kunnen verwachten bij de volgende te nemen stappen. Goed in overleg met mij alles samen gedaan en bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord gekregen. Korte lijnen was zeer prettig. Uiteindelijk gaan procederen en de zaak gewonnen. We zijn er met een goede schikking na aanraden van de rechter uitgekomen met de wederpartij. Ook na afronding kon ik nog terecht bij de jurist voor vragen en hulp. Heel erg fijn."

Mandy uit Noord-Holland

"Er wordt stap voor stap met je doorgenomen wat ze gaan doen voor je. Heldere uiteenzetting van de procedure die je gaat doorlopen en hoe ze dit gaan aanpakken. Er wordt telkens overlegd met je en er gebeuren geen dingen zonder dat ze e.e.a. hebben teruggekoppeld aan je. Geven je ook reëel advies over te halen resultaten of er wordt je bijv. geadviseerd wat je juist wel of niet moet zeggen in bepaalde situaties. Bovendien wordt er snel en secuur gewerkt."

Petra uit Amsterdam

Lees meer klantervaringen

Onze werkwijze

Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop en wij communiceren in begrijpelijke taal. Wij geven gratis een eerste advies. Wij kunnen ook jouw belangen behartigen. Een van onze juristen wordt dan jouw vaste contactpersoon en gaat nog dezelfde dag voor jou aan de slag.

Lees meer over onze werkwijze

Onze tarieven

Het Juridisch Centrum staat voor betaalbare rechtshulp en hanteert dus geen torenhoge advocaattarieven. Ons eerste advies is gratis. Mocht je jouw zaak daarna uit handen willen geven, dan krijg je van tevoren een goede indicatie van de te verwachten kosten of we maken een vaste prijsafspraak.

Lees meer over onze tarieven

Onze branches

Het Juridisch Centrum heeft zowel werknemers als werkgevers als klant, binnen diverse branches in Nederland.

Lees meer over de branches waarin wij werkzaam zijn

Maak kennis met de arbeidsrechtdeskundigen en ontslagspecialisten van het Juridisch Centrum

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.