Ik ben werkgever

Alles over arbeidsrecht

Als werkgever heb je te maken met wet- en regelgeving die betrekking heeft op de relatie werkgever-werknemer. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden, verlofregelingen en ziekte.

Hoe moet je omgaan met een zieke werknemer? Wat is dossieropbouw en hoe doe je dat? Wat kun je doen als je vindt dat je werknemer slecht functioneert? Neem bij arbeidsrechtelijke vragen contact op met het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht:

  • Informeel juristenkantoor
  • Arbeidsrechtjuristen met jarenlange ervaring
  • Onafhankelijke en betaalbare rechtshulp
  • Snel juridisch advies in begrijpelijke taal
  • Persoonlijke hulp en begeleiding voor werkgevers

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 (lokaal tarief). Het eerste advies is gratis.

Snelle en praktische probleemoplossers

Als werkgever wil je je graag focussen op jouw bedrijfsactiviteiten. Maar je hebt ook verplichtingen richting je personeel. Dat kan botsen, bijvoorbeeld als je werknemer niet meer naar behoren functioneert. Of als je werknemer ziek wordt. Bij arbeidsrechtelijke problemen biedt het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht uitkomst. Onze ervaren juristen adviseren je en staan je bij. Met snel deskundig advies en praktische oplossingen.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Eerste gratis advies voor werkgevers

Heb je een arbeidsrechtelijke vraag? Wil je bijvoorbeeld je personeelsreglement wijzigen? Of wil je weten of er een aanpassing nodig is in jouw model arbeidsovereenkomst? Het Juridisch Centrum helpt je graag. Neem vrijblijvend telefonisch contact op voor een eerste gratis advies van een van onze ervaren arbeidsjuristen. Uiteraard kun je ook kosteloos jouw vraag online stellen. Liever persoonlijk kennismaken? Maak dan een afspraak voor een bezoek op ons kantoor in Amstelveen. Wij zijn je graag van dienst.

"Snelle zakelijke professionele en persoonlijke begeleiding bij complexe zaken."

Lees meer klantervaringen

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.