Iris de Bruijn

Iris de Bruijn studeerde eerst Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en heeft daarna een premaster en de master Arbeidsrecht (WO) afgerond. Iris heeft arbeidsrechtelijke werkervaring opgedaan bij vakbond CNV en een middelgroot advocatenkantoor te Amsterdam.

Iris: “Wij behartigen de belangen van onze klanten maximaal door te focussen op de juridische aspecten van de situatie en oog te hebben voor de emoties van de klant. Duidelijke, heldere communicatie naar de klant met begrip en empathie, dat vinden wij belangrijk. Ik sta graag naast de klant om samen het maximale resultaat te behalen.”

"Iris is een TOPPER, een rots in de branding. Zij heeft mij volledig ontzorgd en kon mij helemaal bezig houden met het zoeken naar een nieuwe baan. Indien ik weer in een conflict kom zal ik Iris zeker bellen."

René uit Dordrecht

"Iris heeft me onlangs bijgestaan bij het afsluiten van een vaststellingsovereenkomst en ik kan haar niet genoeg prijzen voor haar uitmuntende service. Haar professionaliteit, toewijding en deskundigheid hebben me door het hele proces heen geholpen en me gemoedsrust gegeven in een tijd die voor mij erg stressvol was. Iris was niet alleen zeer goed geïnformeerd over alle aspecten van de overeenkomst, maar ze was ook empathisch en begripvol, waardoor ik me altijd gehoord en ondersteund voelde. Haar vermogen om complexe juridische kwesties op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen was buitengewoon behulpzaam. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp en zou haar zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft. Bedankt Iris voor je uitzonderlijke dienstverlening."

Halima uit Amsterdam

"I need to say that the support of Iris (Jurisdisch Centrum voor Ontslag en Arbeitsrecht) was excellent. She was not only mindful of the personal impact of the situation but also very knowledgeable, quick and structured in her support. I am very happy I could count on her in this difficult time."

Renata uit Alphen aan den Rijn

"Iris van het Juridisch centrum heeft mij bijgestaan bij onderhandelingen met mijn werkgever. Zij doet wat ze zegt een zegt wat ze doet. Op momenten dat de zaak voor mij emotionele lading kreeg, hield zij de rust en het overzicht. Ik kreeg bij ieder contact het gevoel dat zij volledig de tijd voor mij nam. Wanneer Iris iets beloofd, komt ze de belofte na. Ik voelde mij volledig ontzorgt."

Arjan uit Hoorn

"Na een nare ervaring met mijn werkgever heb ik contact gezocht voor juridische advies. Wat ik heel fijn vond is dat er vrijwel direct iemand klaar stond om mij te helpen. Zo kwam ik in contact met Iris, zij heeft mij bijgestaan en zeer goed geholpen in het hele proces. Ik ben tevreden met de uitkomst en ben erg tevreden met de manier hoe zij zich vastbeet in de zaak. Nogmaals bedankt Iris!"

Mina uit Diemen

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.