Joris van Vliet

Joris van Vliet studeerde rechten in Amsterdam en is sinds 2007 werkzaam als jurist. Hij begon in het effectenrecht, maar spitste zich vanaf 2008 toe op het arbeidsrecht. Joris staat werknemers en werkgevers bij.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Joris: “Het Juridisch Centrum is tien jaar geleden opgericht omdat wij vinden dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. En vanuit de wens om de belangen van elke cliënt daadwerkelijk en tot het uiterste te behartigen. Want dat was niet altijd mogelijk toen we in loondienst werkten. Sinds ons eigen kantoor kunnen we dat wel en dat geeft nog steeds veel energie en voldoening.“

Wat klanten zeggen over jurist Joris van Vliet

"De heer van Vliet heeft mij uitstekend geholpen in een complexe en voor mij persoonlijk emotionele situatie."

Theo uit Leeuwarden

"Kundig, respectvol en professioneel geholpen ben ik door het Juridisch Centrum en Joris van Vliet. De manier waarop Joris lastige juridische taal en procedures weet te vertalen in ‘normale mensentaal’ is een verademing."

Marc uit de regio Rotterdam

"Joris van Vliet heeft het contact met mijn werkgever volledig overgenomen. Erg prettig in deze lastige tijd. Communiceert helder en komt afspraken na. Ook toen ik al akkoord was met de voorgestelde regeling heeft hij nog even doorgezet om er voor mij nog wat extra’s uit te halen. En met succes!"

Marianne uit de omgeving van Utrecht

"Joris van Vliet is scherp en bekwaam, vlot en betrouwbaar met reacties, duidelijk en vriendelijk in communicatie. Hij zorgde voor een goede financiële ontslag compensatie. Ik ben echt enorm blij dat ik na mijn ontslag direct contact heb gezocht met het Juridisch Centrum. Ontslagen worden is al stressvol genoeg, het is een enorme opluchting om de zaken op een zo gunstig mogelijke manier af te sluiten door bekwame ervaren professionals."

Joanne uit de omgeving van Amersfoort

Wij helpen je graag

Waar wij voor staan

  • Jarenlange ervaring in ontslag- en arbeidsrecht
  • Slagvaardige en snelle behandeling van je zaak
  • Betrokken juristen die jouw belangen tot het uiterste behartigen
  • Zeer voordelige tarieven - geen torenhoge advocaatkosten
  • Bekijk onze klantbeoordelingen 

Lees meer over het Juridisch Centrum en de werkwijze.

Neem contact op

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

De collega-juristen van Joris:

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.