Ronald Smits

Ronald Smits heeft vanaf 1998 bij verschillende werkgevers gewerkt als advocaat en jurist. Hij was korte tijd werkzaam in de letselschadepraktijk en houdt zich sinds 2000 bezig met het arbeidsrecht. Ronald heeft ruime ervaring in het bijstaan van werknemers en werkgevers.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Ronald: “Wij hechten waarde aan korte lijnen en duidelijke taal. Een zaak moet niet eindeloos duren, tenzij het nodig is natuurlijk, de klant heeft het vaak al zwaar genoeg. Wij staan van begin tot eind in nauw contact met onze klanten en gaan altijd voor het hoogst haalbare eindresultaat.”

Wat klanten zeggen over jurist Ronald Smits

"Ben super geholpen door Ronald. Ondanks dat de communicatie via mail en telefoon verliep was het net of ik persoonlijk op kantoor werd geholpen. Snel, duidelijk en deskundig!"

Joyce uit Limburg

"Ik ben zeer goed geholpen door Ronald Smits, een zeer ervaren no-nonsense advocaat met veel verstand van zaken."

Theo uit het Westland

"Via een vriendin werd ik doorverwezen naar Ronald Smits van Juridisch Centrum. Vanaf het begin af aan waren de gesprekken helder en bondig en schakelde het soepel tussen ons. Op momenten dat er doorgepakt moest worden stond hij daar klaar voor. Zijn kracht zit wat mij betreft in een goede balans tussen zakelijkheid en menselijkheid."

Katja uit Zuid-Holland

"Het fijne aan de hulp van dhr. Smits is dat hij mij bij elke stap informeerde, waardoor ik mij enorm gesteund voelde. Er was ruimte voor eigen inbreng en er werd snel geschakeld. Ik ben hem enorm dankbaar voor al het werk dat er is verzet."

Monique uit Amsterdam

Wij helpen je graag

Waar wij voor staan

  • Jarenlange ervaring in ontslag- en arbeidsrecht
  • Slagvaardige en snelle behandeling van je zaak
  • Betrokken juristen die jouw belangen tot het uiterste behartigen
  • Zeer voordelige tarieven - geen torenhoge advocaatkosten
  • Bekijk onze klantbeoordelingen 

Lees meer over het Juridisch Centrum en de werkwijze.

Neem contact op

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

De collega-juristen van Ronald:

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.