Ronald Smits

Ronald Smits heeft vanaf 1998 bij verschillende werkgevers gewerkt als advocaat en jurist. Hij was korte tijd werkzaam in de letselschadepraktijk en houdt zich sinds 2000 bezig met het arbeidsrecht. Ronald heeft ruime ervaring in het bijstaan van werknemers en werkgevers.

Ronald: “Wij hechten waarde aan korte lijnen en duidelijke taal. Een zaak moet niet eindeloos duren, tenzij het nodig is natuurlijk, de klant heeft het vaak al zwaar genoeg. Wij staan van begin tot eind in nauw contact met onze klanten en gaan altijd voor het hoogst haalbare eindresultaat.”

Wat klanten zeggen over jurist Ronald Smits

"Ronald Smits heeft mij uitstekend bijgestaan in deze lastige situatie. Hij zet zich voor 100% procent in en behandelde de zaak uiterst professioneel. De communicatie was altijd helder, open en doelgericht, correct en snel, dit gaf mij een goed gevoel van vertrouwen. Hij doet niets zonder overleg en brengt goed advies uit over hoe hiermee om te gaan. Ik raad iedereen met een arbeidsconflict het Juridisch Centrum aan."

Enzo uit Breda

"Ik ben zeer goed geholpen door Ronald Smits, een zeer ervaren no-nonsense advocaat met veel verstand van zaken."

Theo uit het Westland

"Via een vriendin werd ik doorverwezen naar Ronald Smits van Juridisch Centrum. Vanaf het begin af aan waren de gesprekken helder en bondig en schakelde het soepel tussen ons. Op momenten dat er doorgepakt moest worden stond hij daar klaar voor. Zijn kracht zit wat mij betreft in een goede balans tussen zakelijkheid en menselijkheid."

Katja uit Zuid-Holland

"Het fijne aan de hulp van dhr. Smits is dat hij mij bij elke stap informeerde, waardoor ik mij enorm gesteund voelde. Er was ruimte voor eigen inbreng en er werd snel geschakeld. Ik ben hem enorm dankbaar voor al het werk dat er is verzet."

Monique uit Amsterdam

Lees meer klantervaringen en kom meer te weten over de werkwijze van het Juridisch Centrum.

Neem contact op

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

De collega-juristen van Ronald:

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.