Branches

Het Juridisch Centrum werkt voor werkgevers en werknemers binnen verschillende branches

De juristen van het Juridisch Centrum hebben jarenlang ervaring in het bijstaan van werkgevers en werknemers in uiteenlopende bedrijfstakken. Wij kennen daardoor de specifieke kenmerken van diverse branches in Nederland. Bijvoorbeeld de verschillen in bedrijfscultuur en de eventueel toepasselijke cao.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Hieronder enkele branches waarmee we veel ervaring hebben:

Zakelijke dienstverlening

Veel van onze klanten werken in de zakelijke dienstverlening of hebben een onderneming in deze sector. Bijvoorbeeld bij energiebedrijven, in de ICT, marketing en communicatie, grafische vormgeving en het bank- en verzekeringswezen.

Gezondheidszorg en kinderopvang

Het Juridisch Centrum heeft ruime ervaring in het adviseren van werknemers en mkb-werkgevers in de zorg. Denk daarbij aan tandartspraktijken, huisartspraktijken, verpleging, thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Verder heeft het Juridisch Centrum een aantal kinderopvangorganisaties en hun medewerkers als klant.

Groothandel en detailhandel

Diverse klanten van ons zijn werkzaam in de groothandel en detailhandel, waaronder in de mode, cosmetica en ICT-producten.

Industrie en bouw, transport en logistiek

Wij hebben diverse montage- en bouwbedrijven als klant, vaak familiebedrijven. Maar ook werknemers die in deze branche werkzaam zijn staan we bij. Ook hebben wij opdrachtgevers in de transportsector.

Horeca en catering

De juristen van het Juridisch Centrum staan geregeld werknemers én werkgevers in de horeca bij. Wij hebben ook een aantal klanten die onder de reikwijdte van de cao contractcatering vallen.

Overige branches

Het Juridisch Centrum heeft ook klanten in de uitzendbranche, makelaardij, schoonmaak, beveiliging, onderwijs en meer.

Neem contact op

In welke branche je als werknemer of werkgever ook werkzaam bent, wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Neem dus gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of stel je vraag online.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.