Klantervaringen

"Ze luisteren naar je wat er gebeurd is en stellen goede vragen. Handelen erg snel. Bij elke actie een terugkoppeling. Ik ben erg tevreden wat ze voor mij extra eruit hebben gehaald in korte tijd ten opzichte van wat er eerst lag. Ik hoop ze nooit meer nodig te hebben, maar anders kom ik weer terug bij Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht."

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

"Ik zou iedereen aanraden om dit bureau in te schakelen. Ik ben heel goed, snel en effectief geholpen door Joris van Vliet die mij heeft bijgestaan in mijn zaak. De communicatie was heel prettig en duidelijk. En het voornaamste dat er het meest haalbare uitgehaald is."

Claudia uit Breda

“Omdat ik te maken kreeg met een vaststellingsovereenkomst, kreeg ik het advies om hulp in te schakelen van het Juridisch Centrum. Ik ben super goed bijgestaan door Ronald Smits. Hij communiceerde helder en duidelijk, was goed bereikbaar of belde snel terug. Ronald stelde mij echt gerust wanneer dat nodig was.”

Janny uit provincie Utrecht

"De heer van der Sanden heeft mij tijdens een vervelende ontslagprocedure bijgestaan. Door zijn inzet kwam ik daar boven verwacht goed uit. Het contact was helder, duidelijk en vlot. De heer van der Sanden wist precies de manier om dit aan te pakken en mij gerust te stellen."

S. van Rijn uit Assen

Lees hier meer reacties van klanten.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.