Waar kan ik juridisch advies krijgen?

Er zijn veel verschillende partijen waar je juridisch advies kunt inwinnen: bij een advocaat, een jurist die werkzaam is voor een vakbond of voor een rechtsbijstandverzekeraar of bij een (onafhankelijke) jurist die werkzaam is bij een gespecialiseerd kantoor op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Het gaat er vooral om welke werkwijze je aanspreekt en bij wie je het gevoel hebt dat je belangen het beste worden behartigd. Ook de kosten van de dienstverlening zijn uiteraard van belang. Doorgaans is belangenbehartiging door een jurist voordeliger dan door een advocaat. We leggen je graag uit waar je nog meer op kunt letten bij het kiezen van een juridisch adviseur.

Reviews van anderen

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Een hele belangrijke factor is de gemiddelde klantbeoordeling van een juridisch adviseur. Kijk daarom vooral naar hoe anderen de dienstverlening hebben ervaren. Zijn de klantbeoordelingen niet beschikbaar of niet zichtbaar? Dan kun je vraagtekens zetten bij de kwaliteit van de dienstverlening van die juridisch adviseur.

Het Juridisch Centrum is trots op de gemiddelde klantbeoordeling. We laten je dan ook graag zien hoe onze cliënten de afgelopen jaren onze dienstverlening en werkwijze hebben beoordeeld.

Lees onze klantreviews

Informatie op de website

Als je geen verstand hebt van juridische zaken, kun je natuurlijk nog wel informatie opzoeken over het arbeidsrechtelijke onderwerp waar je advies over nodig hebt. Zie je weinig informatie op een website en kun je alleen contact opnemen via een webformulier? Dan kun je wellicht beter een andere partij benaderen.

Gratis eerste advies

Het Juridisch Centrum is een toegankelijke organisatie en biedt werkgevers en werknemers in heel Nederland een gratis eerste advies. Onze ervaren arbeidsrechtjuristen beoordelen graag jouw situatie. Daarna vertellen we je welke mogelijkheden er zijn. Je krijgt van ons een onafhankelijk en geheel vrijblijvend en kosteloos advies, in begrijpelijke taal. Bel ons gerust of vul het contactformulier in en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.