088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Voor werkgevers

Alles over ontslag en arbeidsrecht


Heeft u een slecht functionerende werknemer? Wilt u een werknemer ontslaan? Hoe moet u omgaan met een zieke werknemer? Hoe werkt dossieropbouw? Wat zijn de nieuwe regels van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)?

Focus op uw onderneming
Als werkgever wilt u zich graag focussen op uw kernactiviteiten. Maar u heeft ook verplichtingen naar uw personeel toe. Soms botsen deze twee zaken, bijvoorbeeld als uw werknemer niet meer goed functioneert. Of als uw werknemer ziek wordt. U komt dan in een situatie terecht waarbij u uw focus moet verleggen naar arbeidsrechtelijke problemen. In dergelijke gevallen biedt het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht uitkomst; wij nemen uw probleem uit handen. U kunt dan al uw tijd en energie weer richten op uw kernactiviteiten.

Tips & advies ontslag en arbeidsrecht
Op onze website informeren en adviseren wij u over de meest voorkomende situaties op het gebied van ontslag en arbeidsrecht, waar u als werkgever mee te maken kunt krijgen. Per onderwerp geven wij u de belangrijkste tips. U vindt deze tips in het gele kader aan de rechterkant.

De juristen van het Juridisch Centrum helpen
Elke zaak is uniek en verdient daarom een advies op maat. Het Juridisch Centrum biedt u de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor een 1e gratis advies. U krijgt dan direct een ervaren arbeidsrechtjurist aan de lijn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 – 777 10 10.Uiteraard kunt u uw vraag ook online aan ons voorleggen. Stuur dan een e-mail naar info@juridischcentrum.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u nog vragen? Neem nu contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10, direct een jurist aan de lijn!

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam