Onze juristen

Maak uitgebreid kennis met onze juristen

Ons team bestaat uit ervaren arbeidsrechtjuristen. 
Maak hier uitgebreid kennis en lees wat klanten over hen zeggen.

Ronald Smits
Joris van Vliet
Roelant van der Sanden

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

"Ik vind het een fijn bedrijf met fijne mensen die veel kennis en kunde hebben."

Fatima uit Amsterdam

"Ronald is erg gemotiveerd om je te helpen en gaat op een positieve manier tot het uiterste. Altijd goed bereikbaar en weet waar hij het over heeft."

Natasja uit Den Haag

"Joris heeft zich in mijn zaak vastgebeten en liet pas los toen alles eruit gehaald was wat erin zat! Verder snelle communicatie en goede adviezen."

Jacqueline uit het Gooi

"Ik ben super geholpen door Roelant. Hij werkte snel en doortastend, de communicatie verliep prettig en daarnaast was hij altijd goed bereikbaar."

Mariska uit Drenthe

Lees meer klantervaringen

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.