088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Ontslagbegeleiding

Rechtshulp bij ontslag


Wilt u een werknemer ontslaan? Soms is ontslag noodzakelijk. Ontslag is vaak een ingrijpende gebeurtenis voor uw werknemer, maar zeker ook voor u als werkgever.

Uw belang voorop
Als werkgever heeft u één belang en dat is uw onderneming. Soms is het daarom onvermijdelijk om een werknemer te ontslaan. De ervaren arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum helpen u hierbij de juiste keuzes te maken.

Wij kunnen u helpen
Eerst neemt de arbeidsrechtjurist de zaak uitvoerig met u door. Daarna gaan wij voor u aan de slag en houden u stap voor stap op de hoogte van de ontwikkelingen in de zaak. U kunt zich verder richten op uw onderneming. De arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum onderhandelen op het scherpst van de snede en streven ernaar om uw zaak op een nette en zakelijke manier tot een goed einde te brengen.

Schikken of procederen
In veruit de meeste gevallen slagen wij erin om door middel van onderhandelingen met uw werknemer de zaak op te lossen. Dit om de juridische kosten van het ontslag niet onnodig te laten oplopen.

Soms lukt het niet om de zaak zonder procedure op te lossen. U kunt dan een procedure starten bij de kantonrechter of UWV. Ook in die procedures bieden wij u de helpende hand.

Uw zaak is bij het Juridisch Centrum in goede handen.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10 (lokaal tarief)

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter

Onze juristen

  • zijn deskundig
  • goed bereikbaar
  • spreken duidelijke taal
  • helpen u tegen voordelige tarieven
stel gratis
uw vraag online
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam