Wat houdt juridisch advies in?

Juridisch advies van een arbeidsrechtjurist kan gaan over bijvoorbeeld (mogelijk) ontslag, een arbeidsconflict of over arbeidsvoorwaarden. Als je je in een lastige situatie bevindt als werknemer of werkgever, dan is het aan te raden om eerst juridisch advies in te winnen, voordat je actie onderneemt. Doel van het advies is het duidelijk krijgen van je juridische positie, het beperken van eventuele financiële risico’s en - uiteraard - het nemen van de juiste juridische stappen. Bij het Juridisch Centrum kun je snel terecht voor een onafhankelijk eerste juridisch advies, dat geheel vrijblijvend en gratis is.

Bel ons of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag bij jouw juridische kwestie.

Juridisch advies over ontslagrecht

Onze arbeidsrechtjuristen zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht. Ben je werkgever of werknemer en heb je vragen over ontslagprocedures, de wettelijke ontslagredenen of de transitievergoeding? Wij helpen je! Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies over onder andere:

Juridisch advies over arbeidsrecht

Onze juristen hebben jarenlange ervaring in het arbeidsrecht. Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en geven je een vrijblijvend en gratis eerste advies. Je kunt bij ons terecht met vragen over onder andere:

Gratis eerste advies

Als werknemer of werkgever kun je voor praktisch juridisch advies snel terecht bij het Juridisch Centrum. Onze ervaren juristen beoordelen jouw situatie en geven je een gratis eerste advies. Geheel vrijblijvend en in begrijpelijke taal. Neem contact met ons op via onderstaande buttons voor een eerste gratis juridisch advies.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.