Wat kost juridisch advies?

De kosten voor juridisch advies lopen sterk uiteen. De ene juridisch adviseur rekent een vaste prijs, de ander een uurtarief. Bij het Juridisch Centrum is het eerste juridisch advies altijd gratis, omdat wij vinden dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Gratis eerste advies

Bij het Juridisch Centrum beoordelen we graag jouw situatie. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en geven je een gratis eerste advies. Mocht je daarna wensen dat wij je belangen gaan behartigen, dan krijg je een jurist toegewezen die jou persoonlijk bijstaat. We vertellen dan ook meteen wat de kosten zijn, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij hanteren wij veelal een vaste prijs, geen torenhoog uurtarief. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag.

Wat kost juridisch advies gemiddeld?

Omdat iedere situatie maatwerk is, kunnen we hier geen exacte prijsopgave geven. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat juridisch advies van een onafhankelijk en informeel juristenkantoor zoals het Juridisch Centrum vele malen goedkoper is dan juridisch advies van een advocaat.

Juridisch Centrum: jouw partner bij juridische kwesties

Onze arbeidsrechtjuristen hebben jarenlange ervaring en zijn specialisten in het ontslagrecht. Onze werkwijze is persoonlijk en doortastend. In elke zaak streven wij naar het hoogst haalbare resultaat tegen zo laag mogelijke kosten voor onze cliënten. Dreig je ontslagen te worden of ben je genoodzaakt om een werknemer te ontslaan? We staan je gedurende het gehele traject graag bij. Je kunt ons inschakelen voor advies en hulp bij diverse kwesties:

Ontslagrecht

Arbeidsrecht

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Bij het Juridisch Centrum is het eerste advies altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel ons gerust of vul het contactformulier in. We helpen je graag.

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.