10 jaar Juridisch Centrum: 10 Fun Facts & Figures

25 Januari, 2021 16:29

Hoera, in april 2021 bestaat het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht 10 jaar!

Jammer genoeg kunnen we geen feestje geven, maar we staan natuurlijk wel graag even stil bij deze bijzondere verjaardag. Daarom delen we dit hele jubileumjaar tips en weetjes over ons werk en ons team via onze socials. Leuk als je ons volgt en zo via onze Top10's en 10x's deelt in de decennium feestvreugde!

We trappen af met:

10 (Fun) Facts & Figures over ons

  1. Het team van het Juridisch Centrum bestaat momenteel uit 6 personen: Ronald, Joris, Roelant, Thomas, Anne en Rebecca. Er staat een vacature uit voor een 7de collega!
  2. Wij staan werkgevers en werknemers bij uit heel Nederland. Zodoende bezoeken wij rechtbanken in alle provincies. Collega Thomas houdt ook van reizen. Zijn volgende bestemming is IJsland!
  3. Door al het thuiswerken mist Ronald het contact met collega’s. Wat hij echter niet mist zijn de vele deuntjes van het draaiorgel dat wekelijks langs ons kantoor rijdt.
  4. Sinds enkele jaren staan er klantbeoordelingen op onze website. Inmiddels hebben we bijna 500 reviews!
  5. Creativiteit is een belangrijke competentie voor de juridische dienstverlening. Collega Joris is niet alleen creatief in zijn vak, maar ook thuis in de keuken.
  6. Onze juristen hebben samen ruim 40 jaar ervaring in het arbeidsrecht en zijn allemaal specialist in het ontslagrecht.
  7. Collega Roelant staat altijd klaar voor zijn cliënten, maar hij staat ook graag op het voetbalveld of een festivalterrein.
  8. Wij houden van groen! In ons kantoor vind je ongeveer één plant per 6 m² (17 in totaal!). Zo zorgen we voor voldoende zuurstof en een gezond (werk)klimaat.
  9. Wist je dat onze communicatiemedewerker Rebecca ooit cliënt was van het Juridisch Centrum, nu 2 dagen per week bij ons werkt en een aardig woordje Deens spreekt?
  10. Ons logo is rood, onze werkplek vooral wit. Onze office manager Anne houdt vooral van de mix van deze kleuren: op haar bureau liggen wel 18 roze kantoorartikelen!

Met DANK aan al onze (oud-)cliënten, relaties en volgers voor het vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen 10 jaar! #10jaarJC

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.