Paul Melchers

Paul Melchers heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Vanaf 1987 is Paul bij verschillende advocatenkantoren in de algemene praktijk werkzaam geweest. In 2001 is Paul in dienst getreden bij een rechtsbijstandsverzekeraar, waar hij zijn passie voor het arbeidsrecht ontwikkelde. Na een tussenstap in de advocatuur, is Paul aan de slag gegaan bij het Juridisch Centrum.

Paul: "Goed klantencontact gecombineerd met een doortastende belangenbehartiging, daar sta ik voor. Ik vind het belangrijk om onze (potentiële) klanten te voorzien van degelijk arbeidsrechtelijke ondersteuning of advies in begrijpelijke taal."

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.