Roelant van der Sanden

Roelant van der Sanden heeft twee studies succesvol afgerond: Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en Arbeidsrecht (WO). Hij begon zijn carrière in 2012 bij een postacademisch onderwijsinstituut, waar hij juridische opleidingen voor de advocatuur en het bedrijfsleven ontwikkelde. Daarna specialiseerde hij zich verder in het arbeidsrecht bij een grote juridische dienstverlener. Roelant staat zowel werknemers als werkgevers bij.

Beoordelingen

Klantervaringen

"Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft ons geadviseerd en bijgestaan op een vakkundige, betrokken en zeer doortastende manier."Bekijk alle beoordelingen

Roelant: ''Onze dienstverlening gaat verder dan adviseren, onderhandelen en procederen. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Mensen zitten vaak in een emotionele en stressvolle situatie als ze contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij hen van een direct bruikbaar advies voorzien, geruststellen en ontzorgen. Door die persoonlijke aanpak haal ik extra veel voldoening uit mijn werk.”

Wat klanten zeggen over jurist Roelant van der Sanden

"Roelant van der Sanden heeft mij op een zeer prettige en aangename manier bijgestaan in een geschil met mijn werkgever. Waar ik emotioneel en onzeker was, was hij objectief en rustig. Erg prettig. Alles werd goed met mij overlegd en uiteindelijk is er een mooie deal gesloten."

M. Loerakker uit Amersfoort

"Geholpen door de heer van der Sanden, die op al mijn vragen antwoord wist en vlot te werk ging. Heb hierdoor een goeie regeling kunnen sluiten met mijn oude werkgever en deze gekke periode af kunnen sluiten met een beter gevoel voor mezelf. Hoop ze niet weer nodig te hebben, maar als het nodig is kom ik zeker bij hun terug!"

De heer Planting uit Friesland

"Roelant heeft mijn casus adequaat opgepakt. Hij was snel met reacties en kwam met een goed en realistisch tegenvoorstel richting mijn werkgever. Alles ging in overleg met mij. Het contact was prettig en professioneel. Roelant heeft er een goede deal uit weten te halen voor mij."

F. de Jong uit Krommenie

"Superfijn door Roelant geholpen! Hij luistert oprecht naar je verhaal en geeft daarna goed en helder advies. Tijdens de procedure is hij ontzettend betrokken en geeft altijd erg snel terugkoppeling. Je krijgt het vertrouwen dat het goedkomt, iets wat je werkgever je toch een stukje heeft afgenomen. Mocht je dit lezen en nog twijfelen; het is het zeker waard om contact op te nemen met het Juridisch Centrum voor Ontslag & Arbeidsrecht."

Janneke uit Noord-Brabant

Wij helpen je graag

Waar wij voor staan

  • Jarenlange ervaring in ontslag- en arbeidsrecht
  • Slagvaardige en snelle behandeling van je zaak
  • Betrokken juristen die jouw belangen tot het uiterste behartigen
  • Zeer voordelige tarieven - geen torenhoge advocaatkosten
  • Bekijk onze klantbeoordelingen 

Lees meer over het Juridisch Centrum en de werkwijze.

Neem contact op

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

De collega-juristen van Roelant:

 

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris, Roelant, Iris en Paul.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.