Roelant van der Sanden

Roelant van der Sanden heeft twee studies succesvol afgerond: Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en Arbeidsrecht (WO). Hij begon zijn carrière in 2012 bij een postacademisch onderwijsinstituut, waar hij juridische opleidingen voor de advocatuur en het bedrijfsleven ontwikkelde. Daarna specialiseerde hij zich verder in het arbeidsrecht bij een grote juridische dienstverlener. Roelant staat zowel werknemers als werkgevers bij.

Roelant: ''Onze dienstverlening gaat verder dan adviseren, onderhandelen en procederen. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Mensen zitten vaak in een emotionele en stressvolle situatie als ze contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij hen van een direct bruikbaar advies voorzien, geruststellen en ontzorgen. Door die persoonlijke aanpak haal ik extra veel voldoening uit mijn werk.”

Wat klanten over jurist Roelant van der Sanden zeggen

Geholpen door de heer van der Sanden, die op al mijn vragen antwoord wist en vlot te werk ging. Heb hierdoor een goeie regeling kunnen sluiten met mijn oude werkgever en deze gekke periode af kunnen sluiten met een beter gevoel voor mezelf. Hoop ze niet weer nodig te hebben, maar als het nodig is kom ik zeker bij hun terug!

De heer Planting uit Friesland

Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft mij bijgestaan bij een conflict met mijn werkgever. Ik ben zeer te spreken over de snelle communicatie, adviezen en ondersteuning die ik van Roelant heb gehad.

Martijn uit Lelystad

Fijne samenwerking, goed advies en betrokkenheid. Ondanks een drukke orderportefeuille nooit het idee gehad dat ik op de tweede plaats kwam.

Jurriën Zuidholland

Zeer fijn en snel geholpen. Fijne omgang en naar tevredenheid.

Richard uit Arnhem

Neem contact op

Bel gerust voor een vrijblijvende nadere kennismaking of een gratis eerste advies. Het Juridisch Centrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Bel 088 - 777 10 10 of vul het contactformulier in.

 

Onze juristen

Maak kennis met de deskundige juristen van het Juridisch Centrum: Ronald, Joris en Roelant.

Ze hebben jarenlange ervaring met arbeidsrecht en zijn specialisten in ontslagrecht. Het Juridisch Centrum is een informeel kantoor voor onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen en begrijpelijke taal. Wij zijn betrokken, schakelen snel en gaan in nauw overleg met jou voor het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou.

Wij staan je persoonlijk bij en zijn pas tevreden als jij dat bent. Bekijk de reviews van het Juridisch Centrum om te zien wat klanten zeggen over de juristen.