Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Over ons

 

Over ons

Waar wij voor staan


Onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Dat zijn de kernwaarden van het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht.

Wij zijn een juristenkantoor gespecialiseerd in ontslag- en arbeidsrecht, met een focus op het ontslagrecht en zijn werkzaam in heel Nederland. U krijgt van ons in heldere en begrijpelijke taal een solide en bruikbaar juridisch advies. Ons team bestaat uit betrokken arbeidsrechtspecialisten die in uw zaak streven naar het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Het Juridisch Centrum is onafhankelijk en vermijdt belangenverstrengeling. Wij adviseren u altijd eerlijk en oprecht waarbij de vertrouwensrelatie centraal staat.

Door onze ervaring kunnen wij u bieden wat u nodig heeft. Of het nu gaat om een eenmalig kosteloos advies, bemiddeling of vertegenwoordiging bij de rechter. U bent van harte welkom.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat. Bel 088 - 777 10 10 (lokaal tarief).
Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
1e gratis advies
van een jurist
088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-20.00 (lokaal tarief)
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam