Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Baas ontslaat liever lomp dan lief


24 april 2014

Dat geldt natuurlijk niet voor alle werkgevers. Het gebeurt echter wel met enige regelmaat, dat een werkgever een werknemer probeert weg te pesten. Dit in de hoop, zo op een goedkope manier van een werknemer af te zijn. In de Volkskrant is dit jaar een artikel verschenen met de titel “Baas ontslaat liever lomp dan lief”. In dit artikel vertelt mr. Joanneke Noordenbos van het Juridisch Centrum over haar ervaringen met werkgevers die werknemers er op een vervelende manier proberen uit te werken.

Klik hier voor het artikel: artikel Volkskrant – Baas ontslaat liever lomp dan lief

Plaats dit artikel op FacebookPlaats dit artikel in LinkedInPlaats dit artikel in Twitter
  • Jarenlange ervaring in ontslag- en arbeidsrecht.
  • Slagvaardige en snelle behandeling van uw zaak.
  • Adviseren, onderhandelen en procederen in heel Nederland.
  • Zeer voordelige tarieven - geen torenhoge advocaatkosten.
stel gratis
uw vraag online
 
Laatste nieuws
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Juridisch centrum helpt werknemers en werkgevers door heel Nederland!GroningenLeeuwardenAssenZwolleAlmeloZutphenArnhem's HertogenboschRoermondMaastrichtBredaDordrechtMiddelburgRotterdamUtrecht's GravenhageAlkmaarHaarlemAmsterdam